Kontorsflytt

Vi flyttar när ni kan

Att flytta ett helt kontor kan vara ett ganska stort projekt och då är det viktigt att man har en flyttfirm som man kan lita på till hundra procent. Vi är den flyttfirma som alltid ser till att våra kunder är helt nöjda innan vi lämnar uppdraget. När man bedriver en affärsverksamhet är det extra viktigt att allting får fungera som vanligt så mycket som möjligt, även under själva flytten. Därför är vi flexibla när det gäller själva tidpunkten och anpassar oss efter ert tidsschema. Vi vill att ni ska få ägna er åt det som ni kan bäst och därför sköter vi det som vi kan bäst: Att hjälpa företag att flytta.

Vi lägger stor vikt vid planering och detaljer och lämnar ingenting åt slumpen. Vi gör en skiss över de nya lokalerna och märker alla skrivbord och möbler så att vi vet exakt var allt ska stå. Därmed tjänar vi tid genom att vi inte behöver bära någonting i onödan eller köra extraturer, vilket i sin tur sparar pengar åt våra kunder i slutändan.

En självklar flyttfirma

R

Vi planerar flytten tillsammans med er och ni får en tydlig offert över kostnader och vad som ingår för att ni ska ha full trygghet genom hela processen

R

Vi packar med omtanke och använder speciella filtar för att skydda er egendom.

R

Vi har lokalkännedom och använder alltid bästa rutten för att spara tid och pengar åt våra kunder.

R

Vi är fullt försäkrade om något mot förmodan skulle gå snett under flyttarbetet.